U bevindt zich hier: HomeDruk op Vrijdag Special: Gafreaken met Onno

Druk op Vrijdag Special: Gafreaken met Onno

Docent : Onno Broeksma

Dag: vrijdagavond 
Tijd: 19:00 – 22:00 uur 
Data: 24 en 31 januari, 7 en 14 februari

Kosten: € 80,-  inclusief materialen
Docent: Onno Broeksma

Wil je in je drukkende bestaan weleens buiten de lijntjes gaan? Gafreaken met Onno. Je mag in deze speciale cursus met alles drukken dat onder de pers door kan gaan. Als jij denkt dat de pers niet stuk gaat: DOEN. We gaan met alles drukken waarvan jij niet dacht dat het mogelijk was.

Onno geeft in de cursus voorzetten van de mogelijkheden van materiaal, jij kunt hetzelfde doen of daar op voortborduren. Laat je inspireren door wat om je heen gebeurd en ga mee op deze grafische ontdekkingstocht.

De cursus is inclusief materiaal om mee te drukken zoals inkt, zinken plaatjes, stof, karton, carborundum (neem eventueel zelf materiaal mee waarmee je wilt experimenteren). Afhankelijk van het papierverbruik moet je zelf extra papier kopen.

Over Onno Broeksma:

Onno Broeksma is docent lithografie van het GCG en docent tekening groot formaat van de Sommer Academie Norden (Dld). Hij is lid van de Noordelijke Steendrukkers. De kunstenaars van dit gezelschap hebben zich gespecialiseerd in de lithografie. Zij tonen eigentijdse grafiek in deze oude maar toch hedendaagse techniek. 

Opleiding: ABK Minerva (zeefdruk, litho- fotografie).

Zie onnobroeksma.nl voor meer informatie.

Monotype

Suhela Pluijmers