U bevindt zich hier: HomeBestellen 2021

Bestellen 2021

Zoals elk jaar geeft het Grafisch Centrum Groningen in samenwerking met de Groninger Gezinsbode op Koppermaandag een prent uit met een reproductie naar een werk van een van de Ploegleden.

Dit jaar is voor de Kopperprent gekozen voor het schilderij ‘Gezicht op Oostum’ van Jannes de Vries.

De Kopperprent is ook dit jaar te bestellen met de bon in de Groninger Gezinsbode of vanaf dinsdag 11 januari 2021 via het bestelformulier .

Een losse prent kost 25 euro. Desgewenst kunt u vervolgens bij Kunsthandel Ongering de prent laten inlijsten. Daarover kunt u met Ongering afspraken maken nadat u van hen een afhaalbericht hebt gekregen (vanwege corona moet het afhalen zorgvuldig worden gepland). Een ingelijste prent, standaard geleverd in een blankhouten lijst met passe-partout, kost 95 euro. U kunt in overleg met Ongering echter ook kiezen voor een ander type lijst.

Het formaat van de in de standaard blank houten lijst ingelijste prent, inclusief passe-partout, is 69,3 x 53,1 centimeter.

Iedereen die de prent heeft besteld, krijgt bericht. De prent is leverbaar zo lang de voorraad strekt en de Koppervrienden van het Grafisch Centrum krijgen voorrang. Ook Vriend of Koppervriend van het Grafisch Centrum worden? Klik dan hier.

De niet-ingelijste prent kunt u ook komen afhalen bij het Grafisch Centrum, Warmoesstraat 41, op zaterdag 16 januari, van 11.00 – 15.00 uur. Vanwege de coronaproblemen kan de gebruikelijke Open Dag dan niet plaatsvinden, maar de kopperprent kan dus wel veilig worden afgehaald. Desgewenst kan worden betaald via een QR-code. Zolang de voorraad strekt, ontvangen degenen die op 16 januari de kopperprent ophalen gratis een setje kaarten met afbeeldingen van grafisch werk. 

 

 

Jannes de Vries, Gezicht op Oostum

Jannes de Vries, Gezicht op Oostum (particuliere collectie)