U bevindt zich hier: HomeInschrijfformulier Cursussen

Inschrijfformulier Cursussen

Etsen middagcursusEtsen avondcursusHoutdruk middagcursusHoutdruk avondcursusLithografiePrenten maken in HoogdrukTypografieZeefdruk middagcursusZeefdruk avondcursusDruk op vrijdagavond - lithografieDruk op vrijdagavond - hoogdrukken met linoDruk op vrijdagavond - zeefdrukkenDruk op vrijdagavond - alle technieken

Stadjerspas
Houders van de Stadjerspas kunnen korting krijgen op de "Druk op vrijdagavond" cursus. Vul het nummer van uw Stadjerspas in bij "Opmerkingen" om in aanmerking te komen voor de korting.

Cursus voorwaarden
De cursussen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen, na inschrijving ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging. Uw inschrijving is pas definitief na betaling van het volledige bedrag op ons rekeningnummer onder vermelding van de cursus die u wilt volgen. Bij onvoldoende deelnemers gaat de cursus niet door. In dat geval, of in het geval van een tijdige afmelding ontvangt u het volledige bedrag terug. Bij afmelding minder dan twee weken voor de start van de cursus is restitutie niet meer mogelijk.

Ik ga akkoord met bovenstaande cursusvoorwaarden.