U bevindt zich hier: HomeVrienden

Vrienden

2007_werkman

Steenfabriek HN Werkman Kopperprent 2007

Professionele kunstenaars en getalenteerde amateurs komen al meer dan 50 jaar naar het Grafisch centrum in de Warmoesstraat. Ze vinden er ruimte en voorzieningen voor etsen, zeefdruk, houtdruk, lithografie en letterpress met lood en houten letters. Het Grafisch Centrum biedt ook cursussen en workshops aan.
Onze werkplaats is ontstaan als gezamenlijk atelier van kunstenaarsvereniging De Ploeg. Nog altijd worden de persen van Johan Dijkstra en Jan Altink, die deel uitmaken van het Gronings cultureel erfgoed, hier met liefde gebruikt en onderhouden.

De Stichting Grafisch Centrum Groningen wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers en professionele docenten en ontvangt geen structurele subsidie.
Hebt u ook een grafisch hart en wilt u het Grafisch Centrum een steuntje in de rug geven? Wordt dan Vriend van het Grafisch Centrum!

Voor Vrienden

Voor €25 per jaar wordt u Vriend. U ontvangt dan de nieuwsbrief en blijft op de hoogte van de open dagen, cursussen, workshops, projecten en andere activiteiten van het Grafisch Centrum. Bovendien, als u zich vóór 24 december heeft opgegeven, krijgt u voorrang bij de bestelling van de eerstvolgende Koppermaandagprent. Deze prent, traditioneel een prachtige reproductie van een schilderij van één van de schilders van De Ploeg, wordt ieder jaar in januari op Koppermaandag onthuld. De opbrengst ervan komt ten goede aan het Grafisch Centrum.

Voor Koppervrienden

Voor €15 meer (€40 per jaar) wordt u Koppervriend. U ontvangt dan ieder jaar een exemplaar van de nieuwe Koppermaandagprent (normale prijs €25).

Nota bene: Koppervrienden die zich vóór 24 december aanmelden, ontvangen de Kopperprent die verschijnt tijdens Koppermaandag van het eerstvolgende jaar.

Ja, ik ondersteun het Grafisch Centrum graag en geef mij op als:


    de heermevrouw


    VriendKoppervriend