U bevindt zich hier: HomeVrijwerken

Vrijwerken

Onze werkplaats biedt de mogelijkheid om zelfstandig te werken, het zogenoemde ”vrijwerken”. Deze mogelijkheid staat open voor een drietal groepen:

  • Beeldend kunstenaars die zich bezighouden met het maken van grafiek.
  • Oud-cursisten en gevorderde amateurs kunnen, als ze over voldoende technische kennis beschikken, van de faciliteiten van het Grasch Centrum gebruik (blijven) maken.
  • Afgestudeerden van de Academie voor Beeldende Kunsten Minerva, die nadat zij hun studie hebben afgesloten nog maar in beperkte mate op de grafiekafdeling van Minerva terecht kunnen.

Nieuwe gebruikers van de werkplaats worden onder voorwaarden toegelaten; Meer informatie en Richtlijnen vrijwerken GCG nov. 2021

Hoe werkt het?

Het gebruik van de werkplaats kan alleen op afspraak. Afspraken moeten met de coördinator worden gemaakt: stuur uiterlijk drie werkdagen van tevoren een bericht. vrijwerkers.gcg@gmail.com.

Geef daarbij aan: datum, tijdstip, techniek en eventueel welke pers.

Een afspraak is pas definitief nadat je een bevestiging hebt ontvangen van de coördinator.

Wat zijn de kosten?

Naast de verplichte contributie van € 35,00 per jaar (per 01-01-2022 € 40,00) bedraagt de vergoeding voor het gebruik van de werkplaats € 10,00 per dagdeel van 4 uur. Wie langer dan 4 uur gebruik maakt van de werkplaats, betaalt voor elk uur extra € 2,50.

Meer informatie en Richtlijnen vrijwerken GCG nov. 2021