top of page

Jubileum jaar ingeluid


Op 17 september hebben we het 60 jarig jubileum van het GCG gevierd in het Poortershoes middels een feestelijke receptie. Jammer genoeg waren Henk ter Bogt (onze voorzitter) en Teresa Wilkinson (beheerder) vanwege gezondheidsredenen afwezig. Harry van Velsen (secretaris) heeft de honneurs van Henk waargenomen.

Vrijwel alle 60 personen die zich opgegeven hadden, waren aanwezig om dit jubileum gezamenlijk met elkaar te vieren. Fotoalbum receptie.


Olga Wiese, was een van de eersten die in de begin jaren van het GCG haar prenten maakte. In 1968 heeft zij de Interne Kopperprent gemaakt. Zij nam het boek en bloemen in ontvangst.

Het jubileumboek is gemaakt door Anneke de Vries en Dick Ronner en ook veel ondersteuning door Henk. Zij kregen de eerste exemplaren. Ook waren er bloemen voor Anneke en Dick. Iedere aanwezige kreeg het boekje uitgereikt.


Het nieuwe logo was overal te zien, op de nieuwe banner en de taartjes. De wedstrijd, eerder in het jaar om een nieuw logo te ontwerpen, is gewonnen door Corrie Jorna. Er waren 10 inzendingen die meededen en waren kwalitatief ook heel goed. Maar die van Corrie sprong eruit. Zij nam het schort met het nieuwe logo in ontvangst en natuurlijk ook bloemen.


De nieuwe site was deze week gelanceerd en konden de genodigden op hun mobiel bekijken. Wendy Bruins, Wisemice is de ontwerper van de site. De PR commissie ( Teresa, Corrie en Trijn) hebben hier de nodige uurtjes aan besteed over de invulling van de site.

Peter O Gerrits en Dick Wind hadden een jubileumprent gemaakt. Deze kregen de aanwezigen ook mee. Hartelijk bedankt voor deze mooie jubileumprent.

Verder waren er bedankjes voor de mensen die dit allemaal georganiseerd hebben.

De sfeer was heel gezellig en iedereen liep rond om de aanwezige prenten van vrijwerkers en cursisten te bekijken en er was tijd om te genieten van een hapje en een drankje. Het was ook een moment om elkaar weer even te zien en bij te kletsen.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door Joyce Onderstal en Peter van de Bunt. Zij maakten achtergrondmuziek.

De foto’s zijn gemaakt door Wendy Bruins, Wisemice.

51 weergaven

Comments


bottom of page