top of page

Retourbeleid

Retour Cursussen

Voor de cursussen & workshops kan geen beroep gedaan worden op  de wet ‘koop op afstand’. Het gaat hier om een dienst waarvan bij aankoop een datum is vastgesteld.

Je kunt annuleren tot 14 dagen voor de datum van aanvang van de cursus. Het bedrag wordt teruggestort (kosteloos) vanaf 2 weken voor start en anders worden € 25,-  administratiekosten in rekening gebracht 

Voor de cursussen kan een minimum aantal deelnemers verplicht zijn om de cursus door te laten gaan. Dit zal worden aangegeven op de bestelpagina van de betreffende cursus. Indien er niet voldaan is aan het minimale aantal inschrijvingen, behouden wij ons het recht de cursus te annuleren. Je krijgt hier over zo spoedig mogelijk bericht. We zullen proberen de cursus in overleg met jou te verplaatsen naar een andere datum. Indien je hier geen gebruik van wenst te maken zullen wij het volledige cursusgeld aan je restitueren.

 

Retour Vriend//Koppervriend

Retour is niet van toepassing, annuleren is wel mogelijk tot 4 weken na betaling, daar zijn geen kosten aan verbonden. Opzeggen van een jaarlidmaatschap kan altijd met één maand opzegtermijn.

 

Retour Kopperprent

Op onze website kun je een Kopperprent bestellen. Wanneer je bestelling is afgehandeld ontvang je van Kunsthandel Ongering een afhaalbericht. Hierin benoemen zij ook de inlijst mogelijkheden. Bij het afhalen kun je het product beoordelen en kan daarna niet meer retourgezonden worden.

Bij ontvangst van niet ingelijst prenten via post nl zij mogen Kopperprenten retour gezonden worden, je krijgt het geld retour minus administratie kosten a € 5,-.

bottom of page